BIDASAR SANDSTONE

BIDASAR SANDSTONE:

 

BIDASAR SANDSTONEis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of   BIDASAR SANDSTONE   in Indian and International Market.   BIDASAR SANDSTONE   is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices.   BIDASAR SANDSTONE   can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get   BIDASAR SANDSTONE   in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

 

BIDASAR SANDSTONEis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more.   BIDASAR SANDSTONE   is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of   BIDASAR SANDSTONE   .

 

BIDASAR SANDSTONEis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects.   BIDASAR SANDSTONE   is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites.   BIDASAR SANDSTONE   is simply an eye catching product.

 

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of   BIDASAR SANDSTONE   are available in gallary. Please Check.

Bidasar Marble
Bidasar Marble

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

 

1) What is   BIDASAR SANDSTONE   ?

Ans :   BIDASAR SANDSTONE   is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of   BIDASAR SANDSTONE   in Indian and International Market.   BIDASAR SANDSTONE   is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices.   BIDASAR SANDSTONE   can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get   BIDASAR SANDSTONE   in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

 

 

2. What sizes are available in   BIDASAR SANDSTONE   ?

Ans : In   BIDASAR SANDSTONE   , different sizes are available like :

 

Type  ( mentioned sizes are in per sq.ft)

 

Variety   :    Below 1 x 1

Tiles       :   1 x 1  to 2 x 1.75

Leera     :    2 x 2  to 3 x 3.75

Slabs     :    4 x 4  to 8 x 10

 

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

 

3. Which marble flooring patterns are available in   BIDASAR SANDSTONE   ?

Ans :-Basically   BIDASAR SANDSTONE   is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be

avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various   BIDASAR SANDSTONE   Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of   BIDASAR SANDSTONE   .

 

04. What is negative points of   BIDASAR SANDSTONE   ?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of   BIDASAR SANDSTONE   then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

 

05. What is the prize range of   BIDASAR SANDSTONE   ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.

Prize depend on   BIDASAR SANDSTONE   quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in   BIDASAR SANDSTONE   or  many more.

 

Q6. What kind of thickness are available in   BIDASAR SANDSTONE   ?

Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

 

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

 

07.After fitting of   BIDASAR SANDSTONE   , how much time is require in polishing back ?

 

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on

BIDASAR SANDSTONE.

 

Q8.. What is the life of   BIDASAR SANDSTONE   ?

Ans:-   BIDASAR SANDSTONE   is basically a very good product. If you will use it once. No

need to change it before 50 years.

 

Q9. Targeted Markets ?

 

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

 

Q10: Related Searches ?

 

Ans :   BIDASAR SANDSTONE ,   BIDASAR SANDSTONE color,   BIDASAR SANDSTONE Types,   BIDASAR SANDSTONE rates,   BIDASAR SANDSTONE Prices,     BIDASAR SANDSTONE floorings,   BIDASAR SANDSTONE designs,   BIDASAR SANDSTONE in White,   BIDASAR SANDSTONE in India.