Black Galaxy

Black Galaxy Granite

Black Galaxy Granite is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Black Galaxy Granite in Indian and International Market. Black Galaxy Granite is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Black Galaxy Granite can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Black Galaxy Granite in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

Black Galaxy Granite is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Black Galaxy Granite is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Black Galaxy Granite .

Black Galaxy Granite is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Black Galaxy Granite is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Black Galaxy Granite is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Black Galaxy Granite are available in Gallary. Please Check.

  1. Concepts :

 

  1. Slabs & Tiles :

 

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is Black Galaxy Granite ?

Ans : Black Galaxy Granite is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Black Galaxy Granite in Indian and International Market. Black Galaxy Granite is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Black Galaxy Granite can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Black Galaxy Granite in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Black Galaxy Granite ?

Ans : In Black Galaxy Granite , different sizes are available like :

Type            ( mentioned sizes are in per sq.ft)

a)     Variety   :    Below 1 x 1

b)     Tiles       :   1 x 1  to 2 x 1.75

c)      Leera     :    2 x 2  to 3 x 3.75

d)     Slabs     :    4 x 4  to 10 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Black Galaxy Granite ?

Ans :-Basically Black Galaxy Granite is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Black Galaxy Granite Flooring Patterns and designings. For this, Please check Gallary of Black Galaxy Granite .

04. What is negative points of Black Galaxy Granite ?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of  Black Galaxy Granite then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of Black Galaxy Granite ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list. Prize depend on Black Galaxy Granite quality , thickness, sizes, costings, variation and similairty in blocks of Black Galaxy Granite or many more.

Q6. What kind of thickness are available in Black Galaxy Granite ?

Ans. Standard Thickness : ( 14 to 16 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Black Galaxy Granite , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is   require on Black Galaxy Granite .

Q8.. What is the life of Black Galaxy Granite ?

Ans:- Black Galaxy Granite is basically a very good product. If you will use it once, No Need to change it before 50 Years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Black Galaxy Granite , Black Galaxy Granite color, Black Galaxy Granite Types, Black Galaxy Granite rates, Black Galaxy Granite Prices,   Black Galaxy Granite floorings, Black Galaxy Granite designs, Black Galaxy Granite in Kishangarh , Kishangarh Marble , Black Galaxy Granite in India.