Black Granite

Black Granite:

Black Graniteis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Black Granitein Indian and International Market. Black Graniteis one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Black Granitecan also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Black Granitein shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

Black Graniteis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Black Graniteis a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Black Granite.

Black Graniteis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Black Graniteis easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Black Graniteis simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Black Graniteare available in Gallary. Please Check.

  1. Concepts :

 

  1. Slabs & Tiles :

 

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is Black Granite?

Ans : Black Graniteis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Black Granitein Indian and International Market. Black Graniteis one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Black Granitecan also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Black Granitein shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Black Granite?

Ans : In Black Granite, different sizes are available like :

Type            ( mentioned sizes are in per sq.ft)

a)     Variety   :    Below 1 x 1

b)     Tiles       :   1 x 1  to 2 x 1.75

c)      Leera     :    2 x 2  to 3 x 3.75

d)     Slabs     :    4 x 4  to 10 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Black Granite?

Ans :-Basically Black Graniteis a natural stone , so that various marble flooring patterns will be avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Black GraniteFlooring Patterns and designings. For this, Please check Gallary of Black Granite.

04. What is negative points of Black Granite?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of  Black Granitethen you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of Black Granite?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list. Prize depend on Black Granitequality , thickness, sizes, costings, variation and similairty in blocks of Black Graniteor many more.

Q6. What kind of thickness are available in Black Granite?

Ans. Standard Thickness : ( 14 to 16 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Black Granite, how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is   require on Black Granite.

Q8.. What is the life of Black Granite?

Ans:- Black Graniteis basically a very good product. If you will use it once, No Need to change it before 50 Years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Black Granite, Black Granitecolor, Black GraniteTypes, Black Graniterates, Black GranitePrices,   Black Granitefloorings, Black Granitedesigns, Black Granitein Kishangarh , Kishangarh Marble , Black Granitein India.