BLACK SLATE

BLACK SLATE:

BLACK SLATEis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of BLACK SLATE in Indian and International Market. BLACK SLATE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. BLACK SLATE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get BLACK SLATE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

BLACK SLATEis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. BLACK SLATE is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of BLACK SLATE .

BLACK SLATEis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. BLACK SLATE is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. BLACK SLATE is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of BLACK SLATE are available in gallary. Please Check.

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is BLACK SLATE ?
Ans : BLACK SLATE is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of BLACK SLATE in Indian and International Market. BLACK SLATE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. BLACK SLATE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get BLACK SLATE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in BLACK SLATE ?
Ans : In BLACK SLATE , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in BLACK SLATE ?
Ans :-Basically BLACK SLATE is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various BLACK SLATE Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of BLACK SLATE .

04. What is negative points of BLACK SLATE ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of BLACK SLATE then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of BLACK SLATE ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on BLACK SLATE quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in BLACK SLATE or many more.

Q6. What kind of thickness are available in BLACK SLATE ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of BLACK SLATE , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
BLACK SLATE.

Q8.. What is the life of BLACK SLATE ?
Ans:- BLACK SLATE is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : BLACK SLATE , BLACK SLATE color, BLACK SLATE Types, BLACK SLATE rates, BLACK SLATE Prices, BLACK SLATE floorings, BLACK SLATE designs, BLACK SLATE in White, BLACK SLATE in India.