Brown Granite

Brown Granite

Brown Graniteis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Brown Granitein Indian and International Market. Brown Graniteis one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Brown Granitecan also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Brown Granitein shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

Brown Graniteis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Brown Graniteis a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Brown Granite.

Brown Graniteis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Brown Graniteis easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Brown Graniteis simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Brown Graniteare available in Gallary. Please Check.

  1. Concepts

 

  1. Slabs & Tiles :

 

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is Brown Granite?

Ans : Brown Graniteis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Brown Granitein Indian and International Market. Brown Graniteis one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Brown Granitecan also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Brown Granitein shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Brown Granite?

Ans : In Brown Granite, different sizes are available like :

Type            ( mentioned sizes are in per sq.ft)

a)     Variety   :    Below 1 x 1

b)     Tiles       :   1 x 1  to 2 x 1.75

c)      Leera     :    2 x 2  to 3 x 3.75

d)     Slabs     :    4 x 4  to 10 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Brown Granite?

Ans :-Basically Brown Graniteis a natural stone , so that various marble flooring patterns will be avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Brown GraniteFlooring Patterns and designings. For this, Please check Gallary of Brown Granite.

04. What is negative points of Brown Granite?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of  Brown Granitethen you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of Brown Granite?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list. Prize depend on Brown Granitequality , thickness, sizes, costings, variation and similairty in blocks of Brown Graniteor many more.

Q6. What kind of thickness are available in Brown Granite?

Ans. Standard Thickness : ( 14 to 16 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Brown Granite, how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is   require on Brown Granite.

Q8.. What is the life of Brown Granite?

Ans:- Brown Graniteis basically a very good product. If you will use it once, No Need to change it before 50 Years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Brown Granite, Brown Granitecolor, Brown GraniteTypes, Brown Graniterates, Brown GranitePrices,   Brown Granitefloorings, Brown Granitedesigns, Brown Granitein Kishangarh , Kishangarh Marble , Brown Granitein India.