Camel Brown

Camel Brown Granite :

Camel Brown Granite is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Camel Brown Granite in Indian and International Market. Camel Brown Granite is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Camel Brown Granite can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Camel Brown Granite in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

Camel Brown Granite is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Camel Brown Granite is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Camel Brown Granite .

Camel Brown Granite is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Camel Brown Granite is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Camel Brown Granite is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Camel Brown Granite are available in Gallary. Please Check.

  1. Concepts :

 

  1. Slabs & Tiles :

 

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is Camel Brown Granite ?

Ans : Camel Brown Granite is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Camel Brown Granite in Indian and International Market. Camel Brown Granite is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Camel Brown Granite can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Camel Brown Granite in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Camel Brown Granite ?

Ans : In Camel Brown Granite , different sizes are available like :

Type            ( mentioned sizes are in per sq.ft)

a)     Variety   :    Below 1 x 1

b)     Tiles       :   1 x 1  to 2 x 1.75

c)      Leera     :    2 x 2  to 3 x 3.75

d)     Slabs     :    4 x 4  to 10 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Camel Brown Granite ?

Ans :-Basically Camel Brown Granite is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Camel Brown Granite Flooring Patterns and designings. For this, Please check Gallary of Camel Brown Granite .

04. What is negative points of Camel Brown Granite ?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of  Camel Brown Granite then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of Camel Brown Granite ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list. Prize depend on Camel Brown Granite quality , thickness, sizes, costings, variation and similairty in blocks of Camel Brown Granite or many more.

Q6. What kind of thickness are available in Camel Brown Granite ?

Ans. Standard Thickness : ( 14 to 16 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Camel Brown Granite , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is   require on Camel Brown Granite .

Q8.. What is the life of Camel Brown Granite ?

Ans:- Camel Brown Granite is basically a very good product. If you will use it once, No Need to change it before 50 Years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Camel Brown Granite , Camel Brown Granite color, Camel Brown Granite Types, Camel Brown Granite rates, Camel Brown Granite Prices,   Camel Brown Granite floorings, Camel Brown Granite designs, Camel Brown Granite in Kishangarh , Kishangarh Marble , Camel Brown Granite in India.