Chima Pink

Chima Pink Granite :

Chima Pink Granite is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Chima Pink Granite in Indian and International Market. Chima Pink Granite is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Chima Pink Granite can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Chima Pink Granite in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

Chima Pink Granite is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Chima Pink Granite is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Chima Pink Granite .

Chima Pink Granite is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Chima Pink Granite is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Chima Pink Granite is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Chima Pink Granite are available in Gallary. Please Check.

  1. Concepts :

 

  1. Slabs & Tiles :

 

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is Chima Pink Granite ?

Ans : Chima Pink Granite is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Chima Pink Granite in Indian and International Market. Chima Pink Granite is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Chima Pink Granite can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Chima Pink Granite in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Chima Pink Granite ?

Ans : In Chima Pink Granite , different sizes are available like :

Type            ( mentioned sizes are in per sq.ft)

a)     Variety   :    Below 1 x 1

b)     Tiles       :   1 x 1  to 2 x 1.75

c)      Leera     :    2 x 2  to 3 x 3.75

d)     Slabs     :    4 x 4  to 10 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Chima Pink Granite ?

Ans :-Basically Chima Pink Granite is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Chima Pink Granite Flooring Patterns and designings. For this, Please check Gallary of Chima Pink Granite .

04. What is negative points of Chima Pink Granite ?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of  Chima Pink Granite then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of Chima Pink Granite ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list. Prize depend on Chima Pink Granite quality , thickness, sizes, costings, variation and similairty in blocks of Chima Pink Granite or many more.

Q6. What kind of thickness are available in Chima Pink Granite ?

Ans. Standard Thickness : ( 14 to 16 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Chima Pink Granite , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is   require on Chima Pink Granite .

Q8.. What is the life of Chima Pink Granite ?

Ans:- Chima Pink Granite is basically a very good product. If you will use it once, No Need to change it before 50 Years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Chima Pink Granite , Chima Pink Granite color, Chima Pink Granite Types, Chima Pink Granite rates, Chima Pink Granite Prices,   Chima Pink Granite floorings, Chima Pink Granite designs, Chima Pink Granite in Kishangarh , Kishangarh Marble , Chima Pink Granite in India.