DEOLI GREEN SLATE

DEOLI GREEN SLATE:

DEOLI GREEN SLATEis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of DEOLI GREEN SLATE in Indian and International Market. DEOLI GREEN SLATE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. DEOLI GREEN SLATE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get DEOLI GREEN SLATE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

DEOLI GREEN SLATEis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. DEOLI GREEN SLATE is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of DEOLI GREEN SLATE .

DEOLI GREEN SLATEis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. DEOLI GREEN SLATE is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. DEOLI GREEN SLATE is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of DEOLI GREEN SLATE are available in gallary. Please Check.

Deoli Green Slatestone
Deoli Green Slatestone

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is DEOLI GREEN SLATE ?
Ans : DEOLI GREEN SLATE is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of DEOLI GREEN SLATE in Indian and International Market. DEOLI GREEN SLATE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. DEOLI GREEN SLATE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get DEOLI GREEN SLATE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in DEOLI GREEN SLATE ?
Ans : In DEOLI GREEN SLATE , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in DEOLI GREEN SLATE ?
Ans :-Basically DEOLI GREEN SLATE is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various DEOLI GREEN SLATE Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of DEOLI GREEN SLATE .

04. What is negative points of DEOLI GREEN SLATE ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of DEOLI GREEN SLATE then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of DEOLI GREEN SLATE ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on DEOLI GREEN SLATE quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in DEOLI GREEN SLATE or many more.

Q6. What kind of thickness are available in DEOLI GREEN SLATE ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of DEOLI GREEN SLATE , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
DEOLI GREEN SLATE.

Q8.. What is the life of DEOLI GREEN SLATE ?
Ans:- DEOLI GREEN SLATE is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : DEOLI GREEN SLATE , DEOLI GREEN SLATE color, DEOLI GREEN SLATE Types, DEOLI GREEN SLATE rates, DEOLI GREEN SLATE Prices, DEOLI GREEN SLATE floorings, DEOLI GREEN SLATE designs, DEOLI GREEN SLATE in White, DEOLI GREEN SLATE in India.