DHOLPUR SANDSTONE

DHOLPUR SANDSTONE:

DHOLPUR SANDSTONEis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of DHOLPUR SANDSTONE in Indian and International Market. DHOLPUR SANDSTONE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. DHOLPUR SANDSTONE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get DHOLPUR SANDSTONE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

DHOLPUR SANDSTONEis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. DHOLPUR SANDSTONE is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of DHOLPUR SANDSTONE .

DHOLPUR SANDSTONEis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. DHOLPUR SANDSTONE is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. DHOLPUR SANDSTONE is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of DHOLPUR SANDSTONE are available in gallary. Please Check.

Dholpur Sandstone
Dholpur Sandstone

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is DHOLPUR SANDSTONE ?
Ans : DHOLPUR SANDSTONE is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of DHOLPUR SANDSTONE in Indian and International Market. DHOLPUR SANDSTONE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. DHOLPUR SANDSTONE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get DHOLPUR SANDSTONE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in DHOLPUR SANDSTONE ?
Ans : In DHOLPUR SANDSTONE , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in DHOLPUR SANDSTONE ?
Ans :-Basically DHOLPUR SANDSTONE is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various DHOLPUR SANDSTONE Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of DHOLPUR SANDSTONE .

04. What is negative points of DHOLPUR SANDSTONE ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of DHOLPUR SANDSTONE then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of DHOLPUR SANDSTONE ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on DHOLPUR SANDSTONE quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in DHOLPUR SANDSTONE or many more.

Q6. What kind of thickness are available in DHOLPUR SANDSTONE ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of DHOLPUR SANDSTONE , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
DHOLPUR SANDSTONE.

Q8.. What is the life of DHOLPUR SANDSTONE ?
Ans:- DHOLPUR SANDSTONE is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : DHOLPUR SANDSTONE , DHOLPUR SANDSTONE color, DHOLPUR SANDSTONE Types, DHOLPUR SANDSTONE rates, DHOLPUR SANDSTONE Prices, DHOLPUR SANDSTONE floorings, DHOLPUR SANDSTONE designs, DHOLPUR SANDSTONE in White, DHOLPUR SANDSTONE in India.