Green Onyx Marble

Green Onyx Marble

Green Onyx Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of
Green Onyx Marble in Indian and International Market. Green Onyx Marble is one of the qualitative and available in
standard sizes and thickness in competative prices. Green Onyx Marble can also be available as per the costumize order
of Indian and International clients. One can get Green Onyx Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles
and also in beautiful border linnings.

Green Onyx Marble is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more.
Green Onyx Marble is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens,
lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Green Onyx Marble .

Green Onyx Marble is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary
glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Green Onyx Marble is easy to
fit and adds tremendious beuty to the sites. Green Onyx Marble is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Green Onyx Marble are available in Gallary. Please
Check.

 

 

 

Slabs & Tiles :

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common
question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is Green Onyx Marble ?

Ans : Green Onyx Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of
Green Onyx Marble in Indian and International Market. Green Onyx Marble is one of the qualitative and available in
standard sizes and thickness in competative prices. Green Onyx Marble can also be available as per the costumize order
of Indian and International clients. One can get Green Onyx Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles
and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Green Onyx Marble ?

Ans : In Green Onyx Marble , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

a) Variety : Below 1 x 1

b) Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75

c) Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75

d) Slabs : 4 x 4 to 10 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Green Onyx Marble ?

Ans :-Basically Green Onyx Marble is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be avaialable. Some
Images are avaialble for providing concepts regarding various Green Onyx Marble Flooring Patterns and designings. For
this, Please check Gallary of Green Onyx Marble .

04. What is negative points of Green Onyx Marble ?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second
quality of Green Onyx Marble then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in
it.

05. What is the prize range of Green Onyx Marble ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list. Prize depend on Makrnana
White Marble quality , thickness, sizes, costings, variation and similairty in blocks of Green Onyx Marble or many more.

Q6. What kind of thickness are available in Green Onyx Marble ?

Ans. Standard Thickness : ( 14 to 16 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Green Onyx Marble , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on Green Onyx Marble .

Q8.. What is the life of Green Onyx Marble ?

Ans:- Green Onyx Marble is basically a very good product. If you will use it once, No Need to change it before 50 Years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh,
Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir,
Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, Green Onyx, Green Onyx, Udaipur, Meghalaya, Manipur,
Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai,
Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,
Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Green Onyx Marble, Green Onyx Marble color, Green Onyx Marble Types, Green Onyx Marble rates, Green Onyx Marble Prices, Green Onyx Marble floorings, Green Onyx Marble designs, Green Onyx Marble in White, Green Onyx Marble in India.