HANDICRAFT

HANDICRAFT

HANDICRAFT is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of HANDICRAFT in Indian and International Market. HANDICRAFT is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. HANDICRAFT can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get HANDICRAFT in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

HANDICRAFT is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. HANDICRAFT is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of HANDICRAFT .

HANDICRAFTis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. HANDICRAFT is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. HANDICRAFT is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of HANDICRAFT are available in gallary. Please Check.

New Picture (19) New Picture (16) New Picture (18) New Picture (9) New Picture (2) New Picture (10) New Picture (7) New Picture (8) New Picture (13) New Picture New Picture (11) New Picture (12) New Picture (14) New Picture (17) New Picture (15) New Picture (6) New Picture (5) New Picture (4) New Picture (3) New Picture (1)

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is HANDICRAFT ?
Ans : HANDICRAFT is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of HANDICRAFT in Indian and International Market. HANDICRAFT is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. HANDICRAFT can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get HANDICRAFT in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in HANDICRAFT ?
Ans : In HANDICRAFT , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in HANDICRAFT ?
Ans :-Basically HANDICRAFT is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various HANDICRAFT Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of HANDICRAFT .

04. What is negative points of HANDICRAFT ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of HANDICRAFT then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of HANDICRAFT ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on HANDICRAFT quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in HANDICRAFT or many more.

Q6. What kind of thickness are available in HANDICRAFT ?
Ans. Standard Thickness :

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of HANDICRAFT , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
HANDICRAFT.

Q8.. What is the life of HANDICRAFT ?
Ans:- HANDICRAFT is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : HANDICRAFT , HANDICRAFT color, HANDICRAFT Types, HANDICRAFT rates, HANDICRAFT Prices, HANDICRAFT floorings, HANDICRAFT designs, HANDICRAFT in White, HANDICRAFT in India.