Hassan Green

Hassan Green Granite :

Hassan Green Granite is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Hassan Green Granite in Indian and International Market. Hassan Green Granite is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Hassan Green Granite can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Hassan Green Granite in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

Hassan Green Granite is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Hassan Green Granite is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Hassan Green Granite .

Hassan Green Granite is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Hassan Green Granite is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Hassan Green Granite is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Hassan Green Granite are available in gallary. Please Check.

 

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is Hassan Green Granite ?
Ans : Hassan Green Granite is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Hassan Green Granite in Indian and International Market. Hassan Green Granite is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Hassan Green Granite can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Hassan Green Granite in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Hassan Green Granite ?
Ans : In Hassan Green Granite , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Hassan Green Granite ?
Ans :-Basically Hassan Green Granite is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Hassan Green Granite Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of Hassan Green Granite .

04. What is negative points of Hassan Green Granite ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of Hassan Green Granite then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of Hassan Green Granite ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on Hassan Green Granite quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in Hassan Green Granite or many more.

Q6. What kind of thickness are available in Hassan Green Granite ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Hassan Green Granite , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
Hassan Green Granite .

Q8.. What is the life of Hassan Green Granite ?
Ans:- Hassan Green Granite is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Hassan Green Granite , Hassan Green Granite color, Hassan Green Granite Types, Hassan Green Granite rates, Hassan Green Granite Prices, Hassan Green Granite floorings, Hassan Green Granite designs, Hassan Green Granite , Hassan Green Granite in India.