Albeta Marble

Albeta Marble :

Albeta Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Albeta Marble in Indian and International Market. Albeta Marble is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Albeta Marble can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Albeta Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

Albeta Marble is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Albeta Marble is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Albeta Marble .

Albeta Marble is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Albeta Marble is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Albeta Marble is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Albeta Marble are available in Gallary. Please Check.

 

 

 

Slabs & Tiles :

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is Albeta Marble ?

Ans : Albeta Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Albeta Marble in Indian and International Market. Albeta Marble is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Albeta Marble can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Albeta Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Albeta Marble ?

Ans : In Albeta Marble , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

a) Variety : Below 1 x 1

b) Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75

c) Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75

d) Slabs : 4 x 4 to 10 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Albeta Marble ?

Ans :-Basically Albeta Marble is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Albeta Marble Flooring Patterns and designings. For this, Please check Gallary of Albeta Marble .

04. What is negative points of Albeta Marble ?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of Albeta Marble then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of Albeta Marble ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list. Prize depend on Albeta Marble quality , thickness, sizes, costings, variation and similairty in blocks of Albeta Marble or many more.

Q6. What kind of thickness are available in Albeta Marble ?

Ans. Standard Thickness : ( 14 to 16 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Albeta Marble , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on Albeta Marble .

Q8.. What is the life of Albeta Marble ?

Ans:- Albeta Marble is basically a very good product. If you will use it once, No Need to change it before 50 Years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, Albeta, Albeta, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Albeta Marble , Albeta Marble color, Albeta Marble Types, Albeta Marble rates, Albeta Marble Prices, Albeta Marble floorings, Albeta Marble designs, Albeta Marble in Kishangarh , Kishangarh Marble , Albeta Marble in India.