Ambaji Marble | Ambaji White Marble | Ambaji Marble Slabs

Ambhaji White Marble :

 

Ambhaji White Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Ambhaji White Marble in Indian and International Market. Ambhaji White Marble is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Ambhaji White Marble can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Ambhaji White Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

 

Ambhaji White Marble is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Ambhaji White Marble is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Ambhaji White Marble.

 

Ambhaji White Marble is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Ambhaji White Marble is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Ambhaji White Marble is simply an eye catching product.

 

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Ambhaji White Marble are available in gallary. Please Check.

Ambhaji White Marble
Ambhaji White Marble

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

 

1) What is Ambhaji White Marble ?

Ans : Ambhaji White Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Ambhaji White Marble in Indian and International Market. Ambhaji White Marble is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Ambhaji White Marble can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Ambhaji White Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

 

 

2. What sizes are available in Ambhaji White Marble ?

Ans : In Ambhaji White Marble , different sizes are available like :

 

Type          ( mentioned sizes are in per sq.ft)

 

Variety   :    Below 1 x 1

Tiles       :   1 x 1  to 2 x 1.75

Leera     :    2 x 2  to 3 x 3.75

Slabs     :    4 x 4  to 8 x 10

 

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

 

3. Which marble flooring patterns are available in Ambhaji White Marble ?

Ans :-Basically Ambhaji White Marble is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be

avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Ambhaji White Marble Flooring Patterns and                designings.For this, Please check Gallary of Ambhaji White Marble.

 

04. What is negative points of Ambhaji White Marble?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of          Ambhaji White Marble then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

 

05. What is the prize range of Ambhaji White Marble ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.

Prize depend on Ambhaji White Marble quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in Ambhaji White Marble or                   many more.

 

Q6. What kind of thickness are available in Ambhaji White Marble ?

Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

 

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

 

07.After fitting of Ambhaji White Marble , how much time is require in polishing back ?

 

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on

Ambhaji White Marble .

 

Q8.. What is the life of Ambhaji White Marble ?

Ans:- Ambhaji White Marble is basically a very good product. If you will use it once. No

need to change it before 50 years.

 

Q9. Targeted Markets ?

 

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

 

Q10: Related Searches ?

 

Ans : Ambhaji White Marble, Ambhaji White Marble color, Ambhaji White Marble Types, Ambhaji White Marble rates, Ambhaji White Marble Prices,   Ambhaji White Marble floorings, Ambhaji White Marble designs, Ambhaji White Marble in White, Ambhaji White Marble in India.

 

 

SOME IMAGES :-

THE AMBAJI MARBLE
AMBAJI MARBLE