Dharmeta Marble

Dharmeta Marble :

Dharmeta Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Dharmeta Marble in Indian and International Market. Dharmeta Marble is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Dharmeta Marble can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Dharmeta Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

Dharmeta Marble is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Dharmeta Marble is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Dharmeta Marble .

Dharmeta Marble is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Dharmeta Marble is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Dharmeta Marble is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Dharmeta Marble are available in Gallary. Please Check.

 

 

 

Slabs & Tiles :

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is Dharmeta Marble ?

Ans : Dharmeta Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Dharmeta Marble in Indian and International Market. Dharmeta Marble is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Dharmeta Marble can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Dharmeta Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Dharmeta Marble ?

Ans : In Dharmeta Marble , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

a) Variety : Below 1 x 1

b) Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75

c) Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75

d) Slabs : 4 x 4 to 10 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Dharmeta Marble ?

Ans :-Basically Dharmeta Marble is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Dharmeta Marble Flooring Patterns and designings. For this, Please check Gallary of Dharmeta Marble .

04. What is negative points of Dharmeta Marble ?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of Dharmeta Marble then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of Dharmeta Marble ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list. Prize depend on Dharmeta Marble quality , thickness, sizes, costings, variation and similairty in blocks of Dharmeta Marble or many more.

Q6. What kind of thickness are available in Dharmeta Marble ?

Ans. Standard Thickness : ( 14 to 16 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Dharmeta Marble , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on Dharmeta Marble .

Q8.. What is the life of Dharmeta Marble ?

Ans:- Dharmeta Marble is basically a very good product. If you will use it once, No Need to change it before 50 Years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, Dharmeta, Dharmeta, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Dharmeta Marble , Dharmeta Marble color, Dharmeta Marble Types, Dharmeta Marble rates, Dharmeta Marble Prices, Dharmeta Marble floorings, Dharmeta Marble designs, Dharmeta Marble in Kishangarh , Kishangarh Marble , Dharmeta Marble in India.