India White Marble | White Marble Flooring | White Marble Prices |

India White Marble :

 

India White Marble :

India White Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of
India White Marble in Indian and International Market. India White Marble is one of the qualitative and available in
standard sizes and thickness in competative prices. India White Marble can also be available as per the costumize order
of Indian and International clients. One can get India White Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles
and also in beautiful border linnings.

India White Marble is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more.
India White Marble is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens,
lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of India White Marble .

India White Marble is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary
glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. India White Marble is easy to
fit and adds tremendious beuty to the sites. India White Marble is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of India White Marble are available in Gallary. Please
Check.

 

 

 

Slabs & Tiles :

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common
question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is India White Marble ?

Ans : India White Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of
India White Marble in Indian and International Market. India White Marble is one of the qualitative and available in
standard sizes and thickness in competative prices. India White Marble can also be available as per the costumize order
of Indian and International clients. One can get India White Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles
and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in India White Marble ?

Ans : In India White Marble , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

a) Variety : Below 1 x 1

b) Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75

c) Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75

d) Slabs : 4 x 4 to 10 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in India White Marble ?

Ans :-Basically India White Marble is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be avaialable. Some
Images are avaialble for providing concepts regarding various India White Marble Flooring Patterns and designings. For
this, Please check Gallary of India White Marble .

04. What is negative points of India White Marble ?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second
quality of India White Marble then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in
it.

05. What is the prize range of India White Marble ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list. Prize depend on Makrnana
White Marble quality , thickness, sizes, costings, variation and similairty in blocks of India White Marble or many more.

Q6. What kind of thickness are available in India White Marble ?

Ans. Standard Thickness : ( 14 to 16 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of India White Marble , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on India White Marble .

Q8.. What is the life of India White Marble ?

Ans:- India White Marble is basically a very good product. If you will use it once, No Need to change it before 50 Years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh,
Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir,
Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, India White, India White, Udaipur, Meghalaya, Manipur,
Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai,
Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,
Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

 

Ans : India White Marble, India White Marble color, India White Marble Types, India White Marble rates, Makrnana
White Marble Prices, India White Marble floorings, India White Marble designs, India White Marble in White,
India White Marble in India.