Katni Marble | Katni Marble Prices | Katni Marble Exporters

Katni Marble 

Katni Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of
Katni Marble in Indian and International Market. Katni Marble is one of the qualitative and available in
standard sizes and thickness in competative prices. Katni Marble can also be available as per the costumize order
of Indian and International clients. One can get Katni Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles
and also in beautiful border linnings.

Katni Marble is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more.
Katni Marble is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens,
lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Katni Marble .

Katni Marble is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary
glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Katni Marble is easy to
fit and adds tremendious beuty to the sites. Katni Marble is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Katni Marble are available in Gallary. Please
Check.

 

 

 

Slabs & Tiles :

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common
question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is Katni Marble ?

Ans : Katni Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of
Katni Marble in Indian and International Market. Katni Marble is one of the qualitative and available in
standard sizes and thickness in competative prices. Katni Marble can also be available as per the costumize order
of Indian and International clients. One can get Katni Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles
and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Katni Marble ?

Ans : In Katni Marble , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

a) Variety : Below 1 x 1

b) Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75

c) Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75

d) Slabs : 4 x 4 to 10 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Katni Marble ?

Ans :-Basically Katni Marble is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be avaialable. Some
Images are avaialble for providing concepts regarding various Katni Marble Flooring Patterns and designings. For
this, Please check Gallary of Katni Marble .

04. What is negative points of Katni Marble ?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second
quality of Katni Marble then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in
it.

05. What is the prize range of Katni Marble ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list. Prize depend on Makrnana
White Marble quality , thickness, sizes, costings, variation and similairty in blocks of Katni Marble or many more.

Q6. What kind of thickness are available in Katni Marble ?

Ans. Standard Thickness : ( 14 to 16 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Katni Marble , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on Katni Marble .

Q8.. What is the life of Katni Marble ?

Ans:- Katni Marble is basically a very good product. If you will use it once, No Need to change it before 50 Years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh,
Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir,
Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, Katni, Katni, Udaipur, Meghalaya, Manipur,
Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai,
Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,
Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

 

Ans : Katni Marble, Katni Marble color, Katni Marble Types, Katni Marble rates, Makrnana
White Marble Prices, Katni Marble floorings, Katni Marble designs, Katni Marble in White,
Katni Marble in India.