Makrana Marble | Makrana Marble Price | Makrana Marble Flooring

Makrana Marble | Makrana Marble Price | 

Makrana Marble :

 

Makrana Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Makrana Marble in Indian and International Market. Makrana Marble is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Makrana Marble can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Makrana Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

 

Makrana Marble is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Makrana Marble is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Makrana Marble.

 

Makrana Marble is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Makrana Marble is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Makrana Marble is simply an eye catching product.

 

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Makrana Marble are available in gallary. Please Check.

Makrana Pure White
Makrana Pure White
Makrana-Kumari-Marble-Flooring
Makrana-Kumari-Marble-Flooring
Dungri Marble
Dungri Marble
Albeta Marble
Albeta Marble
makrana pink marble flooring
makrana pink marble flooring

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

 

1) What is Makrana Marble ?

Ans : Makrana Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Makrana Marble in Indian and International Market. Makrana Marble is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Makrana Marble can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Makrana Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

 

 

2. What sizes are available in Makrana Marble ?

Ans : In Makrana Marble , different sizes are available like :

 

Type          ( mentioned sizes are in per sq.ft)

 

Variety   :    Below 1 x 1

Tiles       :   1 x 1  to 2 x 1.75

Leera     :    2 x 2  to 3 x 3.75

Slabs     :    4 x 4  to 8 x 10

 

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

 

3. Which marble flooring patterns are available in Makrana Marble ?

Ans :-Basically Makrana Marble is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be

avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Makrana Marble Flooring Patterns and                designings.For this, Please check Gallary of Makrana Marble.

 

04. What is negative points of Makrana Marble?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of          Makrana Marble then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

 

05. What is the prize range of Makrana Marble ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.

Prize depend on Makrana Marble quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in Makrana Marble or                   many more.

 

Q6. What kind of thickness are available in Makrana Marble ?

Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

 

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

 

07.After fitting of Makrana Marble , how much time is require in polishing back ?

 

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on

Makrana Marble .

 

Q8.. What is the life of Makrana Marble ?

Ans:- Makrana Marble is basically a very good product. If you will use it once. No

need to change it before 50 years.

 

Q9. Targeted Markets ?

 

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

 

Q10: Related Searches ?

 

Ans : Makrana Marble, Makrana Marble color, Makrana Marble Types, Makrana Marble rates, Makrana Marble Prices,   Makrana Marble floorings, Makrana Marble designs, Makrana Marble in White, Makrana Marble in India.

 

 

We are showing some images of Makrana marble :-

the makrana brown dungri marblemakrana brown dungri marble the makrana dungri marble slabmakrana dungri marble slab the makrana dungri marblemakrana dungri marble
the makrana dungri marblemakrana dungri marble the makrana kumari marblemakrana kumari marble the makrana kumari marblemakrana kumari marble

 

 

adnaga marbleadnaga marble albeta marblealbeta marble albeta marblesalbeta marbles

 

makran white marblemakran white marble makran white marble (1)makran white marble (1) makran white marble (2)makran white marble (2)