Makrana Kumari Marble

Makrana Kumari Marble

Makrana Kumari Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Makrana Kumari Marble in Indian and International Market. Makrana Kumari Marble is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Makrana Kumari Marble can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Makrana Kumari Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

Makrana Kumari Marble is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Makrana Kumari Marble is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Makrana Kumari Marble .

Makrana Kumari Marble is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Makrana Kumari Marble is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Makrana Kumari Marble is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Makrana Kumari Marble are available in Gallary. Please Check.

 

 

 

Slabs & Tiles :

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is Makrana Kumari Marble ?

Ans : Makrana Kumari Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Makrana Kumari Marble in Indian and International Market. Makrana Kumari Marble is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Makrana Kumari Marble can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Makrana Kumari Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Makrana Kumari Marble ?

Ans : In Makrana Kumari Marble , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

a) Variety : Below 1 x 1

b) Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75

c) Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75

d) Slabs : 4 x 4 to 10 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Makrana Kumari Marble ?

Ans :-Basically Makrana Kumari Marble is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Makrana Kumari Marble Flooring Patterns and designings. For this, Please check Gallary of Makrana Kumari Marble .

04. What is negative points of Makrana Kumari Marble ?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of Makrana Kumari Marble then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of Makrana Kumari Marble ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list. Prize depend on Makrana Kumari Marble quality , thickness, sizes, costings, variation and similairty in blocks of Makrana Kumari Marble or many more.

Q6. What kind of thickness are available in Makrana Kumari Marble ?

Ans. Standard Thickness : ( 14 to 16 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Makrana Kumari Marble , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on Makrana Kumari Marble .

Q8.. What is the life of Makrana Kumari Marble ?

Ans:- Makrana Kumari Marble is basically a very good product. If you will use it once, No Need to change it before 50 Years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, Makrana Kumari, Makrana Kumari, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

 

Ans : Makrana Kumari Marble, Makrana Kumari Marble color, Makrana Kumari Marble Types, Makrana Kumari Marble rates, Makrana Kumari Marble Prices, Makrana Kumari Marble floorings, Makrana Kumari Marble designs, Makrana Kumari Marble in White, Makrana Kumari Marble in India.