Morwad Marble | Morwad Marble Price | Morwad Marble Flooring

Morwad Marble

Morwad Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of
Morwad Marble in Indian and International Market. Morwad Marble is one of the qualitative and available in
standard sizes and thickness in competative prices. Morwad Marble can also be available as per the costumize order
of Indian and International clients. One can get Morwad Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles
and also in beautiful border linnings.

Morwad Marble is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more.
Morwad Marble is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens,
lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Morwad Marble .

Morwad Marble is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary
glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Morwad Marble is easy to
fit and adds tremendious beuty to the sites. Morwad Marble is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Morwad Marble are available in Gallary. Please
Check.

 

 

 

Slabs & Tiles :

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common
question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is Morwad Marble ?

Ans : Morwad Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of
Morwad Marble in Indian and International Market. Morwad Marble is one of the qualitative and available in
standard sizes and thickness in competative prices. Morwad Marble can also be available as per the costumize order
of Indian and International clients. One can get Morwad Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles
and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Morwad Marble ?

Ans : In Morwad Marble , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

a) Variety : Below 1 x 1

b) Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75

c) Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75

d) Slabs : 4 x 4 to 10 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Morwad Marble ?

Ans :-Basically Morwad Marble is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be avaialable. Some
Images are avaialble for providing concepts regarding various Morwad Marble Flooring Patterns and designings. For
this, Please check Gallary of Morwad Marble .

04. What is negative points of Morwad Marble ?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second
quality of Morwad Marble then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in
it.

05. What is the prize range of Morwad Marble ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list. Prize depend on Makrnana
White Marble quality , thickness, sizes, costings, variation and similairty in blocks of Morwad Marble or many more.

Q6. What kind of thickness are available in Morwad Marble ?

Ans. Standard Thickness : ( 14 to 16 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Morwad Marble , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on Morwad Marble .

Q8.. What is the life of Morwad Marble ?

Ans:- Morwad Marble is basically a very good product. If you will use it once, No Need to change it before 50 Years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh,
Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir,
Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, Morwad, Morwad, Udaipur, Meghalaya, Manipur,
Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai,
Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,
Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Morwad Marble, Morwad Marble color, Morwad Marble Types, Morwad Marble rates, Morwad Marble Prices, Morwad Marble floorings, Morwad Marble designs, Morwad Marble in White,Morwad Marble in India.