Italian Marble | Italian Marble Tiles | Italian Marble Flooring | Slabs

Italian Marble :

 

Italian Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Italian Marble in Indian and International Market. Italian Marble is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Italian Marble can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Italian Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

 

Italian Marble is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Italian Marble is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Italian Marble .

 

Italian Marble is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Italian Marble is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Italian Marble is simply an eye catching product.

 

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Italian Marble are available in gallary. Please Check.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

 

1) What is Italian Marble ?

Ans : Italian Marble is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Italian Marble in Indian and International Market. Italian Marble is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Italian Marble can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Italian Marble in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

 

 

2. What sizes are available in Italian Marble ?

Ans : In Italian Marble , different sizes are available like :

 

Type          ( mentioned sizes are in per sq.ft)

 

Variety   :    Below 1 x 1

Tiles       :   1 x 1  to 2 x 1.75

Leera     :    2 x 2  to 3 x 3.75

Slabs     :    4 x 4  to 8 x 10

 

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

 

3. Which marble flooring patterns are available in Italian Marble ?

Ans :-Basically Italian Marble is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be

avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Italian Marble Flooring Patterns and                designings.For this, Please check Gallary of Italian Marble .

 

04. What is negative points of Italian Marble ?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of          Italian Marble then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

 

05. What is the prize range of Italian Marble ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.

Prize depend on Italian Marble quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in Italian Marble or                   many more.

 

Q6. What kind of thickness are available in Italian Marble ?

Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

 

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

 

07.After fitting of Italian Marble , how much time is require in polishing back ?

 

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on

Italian Marble .

 

Q8.. What is the life of Italian Marble ?

Ans:- Italian Marble is basically a very good product. If you will use it once. No

need to change it before 50 years.

 

Q9. Targeted Markets ?

 

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

 

Q10: Related Searches ?

 

Ans : Italian Marble , Italian Marble color, Italian Marble Types, Italian Marble rates, Italian Marble Prices,   Italian Marble floorings, Italian Marble designs, Italian Marble in White, Italian Marble in India.

 

 

Features:

  • Perfect finish
  • Smooth texture
  • Surface hardness

WE ARE SHOWING YOU SOME PRODUCTS AND IMAGES OF Italian marble :-

Some products of Italian marble are:-

The Red Lavante MarblesRed  Lavante Marble The Antique Beige MarbleAntique Beige Marble The Botticino MarbleBotticino  Marble The Black Marquina MarbleBlack Marquina Marble
The Red Travertine MarbleRed Travertine Marble The Grey Williams MarbleGrey Williams Marble The Green Onyx MarbleGreen Onyx Marble The Green Onyx MarblePerlato Marble