Kashmiri White Granite

Kashmiri White Granite :

Kashmiri White Granite is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Kashmiri White Granite in Indian and International Market. Kashmiri White Granite is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Kashmiri White Granite can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Kashmiri White Granite in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

Kashmiri White Granite is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Kashmiri White Granite is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Kashmiri White Granite .

Kashmiri White Granite is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Kashmiri White Granite is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Kashmiri White Granite is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Kashmiri White Granite are available in gallary. Please Check.

 

 

 

Kashmiri White Granite
Kashmiri White Granite
Kashmiri White Granite
Kashmiri White Granite
Kashmiri White Granite
Kashmiri White Granite
Kashmiri White Granite
Kashmiri White Granite

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is Kashmiri White Granite ?
Ans : Kashmiri White Granite is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Kashmiri White Granite in Indian and International Market. Kashmiri White Granite is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Kashmiri White Granite can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Kashmiri White Granite in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Kashmiri White Granite ?
Ans : In Kashmiri White Granite , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Kashmiri White Granite ?
Ans :-Basically Kashmiri White Granite is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Kashmiri White Granite Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of Kashmiri White Granite .

04. What is negative points of Kashmiri White Granite ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of Kashmiri White Granite then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of Kashmiri White Granite ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on Kashmiri White Granite quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in Kashmiri White Granite or many more.

Q6. What kind of thickness are available in Kashmiri White Granite ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Kashmiri White Granite , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
Kashmiri White Granite .

Q8.. What is the life of Kashmiri White Granite ?
Ans:- Kashmiri White Granite is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Kashmiri White Granite , Kashmiri White Granite color, Kashmiri White Granite Types, Kashmiri White Granite rates, Kashmiri White Granite Prices, Kashmiri White Granite floorings, Kashmiri White Granite designs, Kashmiri White Granite , Kashmiri White Granite in India.