KHANDLA GREY SANDSTONE

KHANDLA GREY SANDSTONE:

KHANDLA GREY SANDSTONEis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of KHANDLA GREY SANDSTONE in Indian and International Market. KHANDLA GREY SANDSTONE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. KHANDLA GREY SANDSTONE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get KHANDLA GREY SANDSTONE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

KHANDLA GREY SANDSTONEis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. KHANDLA GREY SANDSTONE is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of KHANDLA GREY SANDSTONE .

KHANDLA GREY SANDSTONEis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. KHANDLA GREY SANDSTONE is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. KHANDLA GREY SANDSTONE is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of KHANDLA GREY SANDSTONE are available in gallary. Please Check.

Kandla Grey Sandstone
Kandla Grey Sandstone

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is KHANDLA GREY SANDSTONE ?
Ans : KHANDLA GREY SANDSTONE is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of KHANDLA GREY SANDSTONE in Indian and International Market. KHANDLA GREY SANDSTONE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. KHANDLA GREY SANDSTONE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get KHANDLA GREY SANDSTONE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in KHANDLA GREY SANDSTONE ?
Ans : In KHANDLA GREY SANDSTONE , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in KHANDLA GREY SANDSTONE ?
Ans :-Basically KHANDLA GREY SANDSTONE is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various KHANDLA GREY SANDSTONE Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of KHANDLA GREY SANDSTONE .

04. What is negative points of KHANDLA GREY SANDSTONE ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of KHANDLA GREY SANDSTONE then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of KHANDLA GREY SANDSTONE ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on KHANDLA GREY SANDSTONE quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in KHANDLA GREY SANDSTONE or many more.

Q6. What kind of thickness are available in KHANDLA GREY SANDSTONE ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of KHANDLA GREY SANDSTONE , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
KHANDLA GREY SANDSTONE.

Q8.. What is the life of KHANDLA GREY SANDSTONE ?
Ans:- KHANDLA GREY SANDSTONE is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : KHANDLA GREY SANDSTONE , KHANDLA GREY SANDSTONE color, KHANDLA GREY SANDSTONE Types, KHANDLA GREY SANDSTONE rates, KHANDLA GREY SANDSTONE Prices, KHANDLA GREY SANDSTONE floorings, KHANDLA GREY SANDSTONE designs, KHANDLA GREY SANDSTONE in White, KHANDLA GREY SANDSTONE in India.