KHATU RAINBOW SANDSTONE

KHATU RAINBOW SANDSTONE:

KHATU RAINBOW SANDSTONEis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of KHATU RAINBOW SANDSTONE in Indian and International Market. KHATU RAINBOW SANDSTONE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. KHATU RAINBOW SANDSTONE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get KHATU RAINBOW SANDSTONE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

KHATU RAINBOW SANDSTONEis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. KHATU RAINBOW SANDSTONE is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of KHATU RAINBOW SANDSTONE .

KHATU RAINBOW SANDSTONEis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. KHATU RAINBOW SANDSTONE is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. KHATU RAINBOW SANDSTONE is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of KHATU RAINBOW SANDSTONE are available in gallary. Please Check.

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is KHATU RAINBOW SANDSTONE ?
Ans : KHATU RAINBOW SANDSTONE is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of KHATU RAINBOW SANDSTONE in Indian and International Market. KHATU RAINBOW SANDSTONE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. KHATU RAINBOW SANDSTONE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get KHATU RAINBOW SANDSTONE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in KHATU RAINBOW SANDSTONE ?
Ans : In KHATU RAINBOW SANDSTONE , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in KHATU RAINBOW SANDSTONE ?
Ans :-Basically KHATU RAINBOW SANDSTONE is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various KHATU RAINBOW SANDSTONE Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of KHATU RAINBOW SANDSTONE .

04. What is negative points of KHATU RAINBOW SANDSTONE ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of KHATU RAINBOW SANDSTONE then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of KHATU RAINBOW SANDSTONE ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on KHATU RAINBOW SANDSTONE quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in KHATU RAINBOW SANDSTONE or many more.

Q6. What kind of thickness are available in KHATU RAINBOW SANDSTONE ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of KHATU RAINBOW SANDSTONE , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
KHATU RAINBOW SANDSTONE.

Q8.. What is the life of KHATU RAINBOW SANDSTONE ?
Ans:- KHATU RAINBOW SANDSTONE is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : KHATU RAINBOW SANDSTONE , KHATU RAINBOW SANDSTONE color, KHATU RAINBOW SANDSTONE Types, KHATU RAINBOW SANDSTONE rates, KHATU RAINBOW SANDSTONE Prices, KHATU RAINBOW SANDSTONE floorings, KHATU RAINBOW SANDSTONE designs, KHATU RAINBOW SANDSTONE in White, KHATU RAINBOW SANDSTONE in India.