Kota Stone

KOTA STONE:

KOTA STONEis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of KOTA STONE in Indian and International Market. KOTA STONE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. KOTA STONE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get KOTA STONE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

KOTA STONEis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. KOTA STONE is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of KOTA STONE .

KOTA STONEis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. KOTA STONE is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. KOTA STONE is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of KOTA STONE are available in gallary. Please Check.

Kota Stone
Kota Stone

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is KOTA STONE ?
Ans : KOTA STONE is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of KOTA STONE in Indian and International Market. KOTA STONE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. KOTA STONE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get KOTA STONE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in KOTA STONE ?
Ans : In KOTA STONE , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in KOTA STONE ?
Ans :-Basically KOTA STONE is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various KOTA STONE Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of KOTA STONE .

04. What is negative points of KOTA STONE ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of KOTA STONE then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of KOTA STONE ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on KOTA STONE quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in KOTA STONE or many more.

Q6. What kind of thickness are available in KOTA STONE ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of KOTA STONE , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
KOTA STONE.

Q8.. What is the life of KOTA STONE ?
Ans:- KOTA STONE is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : KOTA STONE , KOTA STONE color, KOTA STONE Types, KOTA STONE rates, KOTA STONE Prices, KOTA STONE floorings, KOTA STONE designs, KOTA STONE in White, KOTA STONE in India.