LIMESTONE PINK

LIMESTONE PINK:

 

LIMESTONE PINKis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of   LIMESTONE PINK   in Indian and International Market.   LIMESTONE PINK   is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices.   LIMESTONE PINK   can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get   LIMESTONE PINK   in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

 

LIMESTONE PINKis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more.   LIMESTONE PINK   is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of   LIMESTONE PINK   .

 

LIMESTONE PINKis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects.   LIMESTONE PINK   is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites.   LIMESTONE PINK   is simply an eye catching product.

 

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of   LIMESTONE PINK   are available in gallary. Please Check.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

 

1) What is   LIMESTONE PINK   ?

Ans :   LIMESTONE PINK   is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of   LIMESTONE PINK   in Indian and International Market.   LIMESTONE PINK   is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices.   LIMESTONE PINK   can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get   LIMESTONE PINK   in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

 

 

2. What sizes are available in   LIMESTONE PINK   ?

Ans : In   LIMESTONE PINK   , different sizes are available like :

 

Type  ( mentioned sizes are in per sq.ft)

 

Variety   :    Below 1 x 1

Tiles       :   1 x 1  to 2 x 1.75

Leera     :    2 x 2  to 3 x 3.75

Slabs     :    4 x 4  to 8 x 10

 

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

 

3. Which marble flooring patterns are available in   LIMESTONE PINK   ?

Ans :-Basically   LIMESTONE PINK   is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be

avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various   LIMESTONE PINK   Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of   LIMESTONE PINK   .

 

04. What is negative points of   LIMESTONE PINK   ?

Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of   LIMESTONE PINK   then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

 

05. What is the prize range of   LIMESTONE PINK   ?

Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.

Prize depend on   LIMESTONE PINK   quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in   LIMESTONE PINK   or  many more.

 

Q6. What kind of thickness are available in   LIMESTONE PINK   ?

Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

 

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

 

07.After fitting of   LIMESTONE PINK   , how much time is require in polishing back ?

 

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on

LIMESTONE PINK.

 

Q8.. What is the life of   LIMESTONE PINK   ?

Ans:-   LIMESTONE PINK   is basically a very good product. If you will use it once. No

need to change it before 50 years.

 

Q9. Targeted Markets ?

 

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

 

Q10: Related Searches ?

 

Ans :   LIMESTONE PINK ,   LIMESTONE PINK color,   LIMESTONE PINK Types,   LIMESTONE PINK rates,   LIMESTONE PINK Prices,     LIMESTONE PINK floorings,   LIMESTONE PINK designs,   LIMESTONE PINK in White,   LIMESTONE PINK in India.