MULTI COLOR

MULTI COLOR:

MULTI COLORis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of MULTI COLOR in Indian and International Market. MULTI COLOR is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. MULTI COLOR can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get MULTI COLOR in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

MULTI COLORis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. MULTI COLOR is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of MULTI COLOR .

MULTI COLORis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. MULTI COLOR is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. MULTI COLOR is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of MULTI COLOR are available in gallary. Please Check.

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is MULTI COLOR ?
Ans : MULTI COLOR is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of MULTI COLOR in Indian and International Market. MULTI COLOR is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. MULTI COLOR can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get MULTI COLOR in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in MULTI COLOR ?
Ans : In MULTI COLOR , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in MULTI COLOR ?
Ans :-Basically MULTI COLOR is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various MULTI COLOR Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of MULTI COLOR .

04. What is negative points of MULTI COLOR ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of MULTI COLOR then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of MULTI COLOR ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on MULTI COLOR quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in MULTI COLOR or many more.

Q6. What kind of thickness are available in MULTI COLOR ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of MULTI COLOR , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
MULTI COLOR.

Q8.. What is the life of MULTI COLOR ?
Ans:- MULTI COLOR is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : MULTI COLOR , MULTI COLOR color, MULTI COLOR Types, MULTI COLOR rates, MULTI COLOR Prices, MULTI COLOR floorings, MULTI COLOR designs, MULTI COLOR in White, MULTI COLOR in India.