MULTI NATURAL

MULTI NATURAL:

MULTI NATURALis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of MULTI NATURAL in Indian and International Market. MULTI NATURAL is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. MULTI NATURAL can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get MULTI NATURAL in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

MULTI NATURALis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. MULTI NATURAL is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of MULTI NATURAL .

MULTI NATURALis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. MULTI NATURAL is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. MULTI NATURAL is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of MULTI NATURAL are available in gallary. Please Check.

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is MULTI NATURAL ?
Ans : MULTI NATURAL is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of MULTI NATURAL in Indian and International Market. MULTI NATURAL is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. MULTI NATURAL can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get MULTI NATURAL in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in MULTI NATURAL ?
Ans : In MULTI NATURAL , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in MULTI NATURAL ?
Ans :-Basically MULTI NATURAL is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various MULTI NATURAL Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of MULTI NATURAL .

04. What is negative points of MULTI NATURAL ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of MULTI NATURAL then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of MULTI NATURAL ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on MULTI NATURAL quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in MULTI NATURAL or many more.

Q6. What kind of thickness are available in MULTI NATURAL ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of MULTI NATURAL , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
MULTI NATURAL.

Q8.. What is the life of MULTI NATURAL ?
Ans:- MULTI NATURAL is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : MULTI NATURAL , MULTI NATURAL color, MULTI NATURAL Types, MULTI NATURAL rates, MULTI NATURAL Prices, MULTI NATURAL floorings, MULTI NATURAL designs, MULTI NATURAL in White, MULTI NATURAL in India.