OTHER ITALIAN PRODUCTS

OTHER ITALIAN PRODUCTS:

OTHER ITALIAN PRODUCTSis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of OTHER ITALIAN PRODUCTS in Indian and International Market. OTHER ITALIAN PRODUCTS is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. OTHER ITALIAN PRODUCTS can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get OTHER ITALIAN PRODUCTS in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

OTHER ITALIAN PRODUCTSis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. OTHER ITALIAN PRODUCTS is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of OTHER ITALIAN PRODUCTS .

OTHER ITALIAN PRODUCTSis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. OTHER ITALIAN PRODUCTS is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. OTHER ITALIAN PRODUCTS is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of OTHER ITALIAN PRODUCTS are available in gallary. Please Check.

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is OTHER ITALIAN PRODUCTS ?
Ans : OTHER ITALIAN PRODUCTS is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of OTHER ITALIAN PRODUCTS in Indian and International Market. OTHER ITALIAN PRODUCTS is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. OTHER ITALIAN PRODUCTS can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get OTHER ITALIAN PRODUCTS in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in OTHER ITALIAN PRODUCTS ?
Ans : In OTHER ITALIAN PRODUCTS , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in OTHER ITALIAN PRODUCTS ?
Ans :-Basically OTHER ITALIAN PRODUCTS is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various OTHER ITALIAN PRODUCTS Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of OTHER ITALIAN PRODUCTS .

04. What is negative points of OTHER ITALIAN PRODUCTS ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of OTHER ITALIAN PRODUCTS then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of OTHER ITALIAN PRODUCTS ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on OTHER ITALIAN PRODUCTS quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in OTHER ITALIAN PRODUCTS or many more.

Q6. What kind of thickness are available in OTHER ITALIAN PRODUCTS ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of OTHER ITALIAN PRODUCTS , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
OTHER ITALIAN PRODUCTS.

Q8.. What is the life of OTHER ITALIAN PRODUCTS ?
Ans:- OTHER ITALIAN PRODUCTS is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : OTHER ITALIAN PRODUCTS , OTHER ITALIAN PRODUCTS color, OTHER ITALIAN PRODUCTS Types, OTHER ITALIAN PRODUCTS rates, OTHER ITALIAN PRODUCTS Prices, OTHER ITALIAN PRODUCTS floorings, OTHER ITALIAN PRODUCTS designs, OTHER ITALIAN PRODUCTS in White, OTHER ITALIAN PRODUCTS in India.