Rajasthan Black Granite

Rajasthan Black Granite :

Rajasthan Black Granite is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Rajasthan Black Granite in Indian and International Market. Rajasthan Black Granite is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Rajasthan Black Granite can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Rajasthan Black Granite in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

Rajasthan Black Granite is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Rajasthan Black Granite is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Rajasthan Black Granite .

Rajasthan Black Granite is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Rajasthan Black Granite is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Rajasthan Black Granite is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Rajasthan Black Granite are available in gallary. Please Check.

1) What is Rajasthan Black Granite ?
Ans : Rajasthan Black Granite is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Rajasthan Black Granite in Indian and International Market. Rajasthan Black Granite is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Rajasthan Black Granite can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Rajasthan Black Granite in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Rajasthan Black Granite ?
Ans : In Rajasthan Black Granite , different sizes are available like :

 

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Rajasthan Black Granite ?
Ans :-Basically Rajasthan Black Granite is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Rajasthan Black Granite Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of Rajasthan Black Granite .

04. What is negative points of Rajasthan Black Granite ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of Rajasthan Black Granite then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of Rajasthan Black Granite ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on Rajasthan Black Granite quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in Rajasthan Black Granite or many more.

Q6. What kind of thickness are available in Rajasthan Black Granite ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Rajasthan Black Granite , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
Rajasthan Black Granite .

Q8.. What is the life of Rajasthan Black Granite ?
Ans:- Rajasthan Black Granite is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Rajasthan Black Granite , Rajasthan Black Granite color, Rajasthan Black Granite Types, Rajasthan Black Granite rates, Rajasthan Black Granite Prices, Rajasthan Black Granite floorings, Rajasthan Black Granite designs, Rajasthan Black Granite , Rajasthan Black Granite in India.