Rajasthan Rose Granite

Rajasthan Rose Granite :

Rajasthan Rose Granite is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Rajasthan Rose Granite in Indian and International Market. Rajasthan Rose Granite is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Rajasthan Rose Granite can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Rajasthan Rose Granite in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

Rajasthan Rose Granite is widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. Rajasthan Rose Granite is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of Rajasthan Rose Granite .

Rajasthan Rose Granite is a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. Rajasthan Rose Granite is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. Rajasthan Rose Granite is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of Rajasthan Rose Granite are available in gallary. Please Check.

1) What is Rajasthan Rose Granite ?

Ans : Rajasthan Rose Granite is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of Rajasthan Rose Granite in Indian and International Market. Rajasthan Rose Granite is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. Rajasthan Rose Granite can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get Rajasthan Rose Granite in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in Rajasthan Rose Granite ?
Ans : In Rajasthan Rose Granite , different sizes are available like :

 

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in Rajasthan Rose Granite ?
Ans :-Basically Rajasthan Rose Granite is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various Rajasthan Rose Granite Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of Rajasthan Rose Granite .

04. What is negative points of Rajasthan Rose Granite ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of Rajasthan Rose Granite then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of Rajasthan Rose Granite ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on Rajasthan Rose Granite quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in Rajasthan Rose Granite or many more.

Q6. What kind of thickness are available in Rajasthan Rose Granite ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of Rajasthan Rose Granite , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
Rajasthan Rose Granite .

Q8.. What is the life of Rajasthan Rose Granite ?
Ans:- Rajasthan Rose Granite is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Rajasthan Rose Granite , Rajasthan Rose Granite color, Rajasthan Rose Granite Types, Rajasthan Rose Granite rates, Rajasthan Rose Granite Prices, Rajasthan Rose Granite floorings, Rajasthan Rose Granite designs, Rajasthan Rose Granite , Rajasthan Rose Granite in India.