SILVER SHINE color

SILVER SHINE:

SILVER SHINEis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of SILVER SHINE in Indian and International Market. SILVER SHINE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. SILVER SHINE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get SILVER SHINE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

SILVER SHINEis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. SILVER SHINE is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of SILVER SHINE .

SILVER SHINEis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. SILVER SHINE is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. SILVER SHINE is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of SILVER SHINE are available in gallary. Please Check.

Silver Shine Slatestone
Silver Shine Slatestone

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is SILVER SHINE ?
Ans : SILVER SHINE is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of SILVER SHINE in Indian and International Market. SILVER SHINE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. SILVER SHINE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get SILVER SHINE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in SILVER SHINE ?
Ans : In SILVER SHINE , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in SILVER SHINE ?
Ans :-Basically SILVER SHINE is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various SILVER SHINE Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of SILVER SHINE .

04. What is negative points of SILVER SHINE ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of SILVER SHINE then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of SILVER SHINE ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on SILVER SHINE quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in SILVER SHINE or many more.

Q6. What kind of thickness are available in SILVER SHINE ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of SILVER SHINE , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
SILVER SHINE.

Q8.. What is the life of SILVER SHINE ?
Ans:- SILVER SHINE is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : SILVER SHINE , SILVER SHINE color, SILVER SHINE Types, SILVER SHINE rates, SILVER SHINE Prices, SILVER SHINE floorings, SILVER SHINE designs, SILVER SHINE in White, SILVER SHINE in India.