YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE

YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE:

YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONEis one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE in Indian and International Market. YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONEis widely used for floorings, wall claddings, borders and designs, handicraft items and many more. YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE is a multi usable product and therefore , it can be placed in bedrooms, dinning halls, kitchens, lobby’s, parkings , store rooms, temple rooms or many more. This is one of the best feature of YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE .

YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONEis a natural product which comes in beautiful designs and figures. Also, due to its extraordinary glace and shine, people prefer it for both residential as well as for commercial projects. YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE is easy to fit and adds tremendious beuty to the sites. YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE is simply an eye catching product.

Product Identification : Some of the Images and Flooring Designs of YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE are available in gallary. Please Check.

Sunny Gold
Sunny Gold

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1) What is YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE ?
Ans : YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE is one of the perfect choice for Interiors as well as for Exteriors. There is a vast demand of YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE in Indian and International Market. YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE is one of the qualitative and available in standard sizes and thickness in competative prices. YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE can also be available as per the costumize order of Indian and International clients. One can get YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE in shape of natural blocks, processed slabs & tiles and also in beautiful border linnings.

2. What sizes are available in YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE ?
Ans : In YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE , different sizes are available like :

Type ( mentioned sizes are in per sq.ft)

Variety : Below 1 x 1
Tiles : 1 x 1 to 2 x 1.75
Leera : 2 x 2 to 3 x 3.75
Slabs : 4 x 4 to 8 x 10

Note : Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.

3. Which marble flooring patterns are available in YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE ?
Ans :-Basically YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE is a natural stone , so that various marble flooring patterns will be
avaialable. Some Images are avaialble for providing concepts regarding various YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE Flooring Patterns and designings.For this, Please check Gallary of YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE .

04. What is negative points of YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE ?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase second quality of YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE then you will get few quartzes in this product, it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE quality , thickness, and sizes, costings, variation and similairty in YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE or many more.

Q6. What kind of thickness are available in YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE ?
Ans. Standard Thickness : ( 14.5 to 15.5 mm) .

Note : Other thickness will be avaialble as per the costumized orders of customer.

07.After fitting of YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE , how much time is require in polishing back ?

Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE.

Q8.. What is the life of YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE ?
Ans:- YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, White, White, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh, Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE , YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE color, YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE Types, YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE rates, YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE Prices, YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE floorings, YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE designs, YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE in White, YELLOW FLOWER GOLD SANDSTONE in India.